تهیه علوفه از مواد دور ریختنی

تهیه علوفه از مواد دور ریختنی
محققان و پژوهشگران موسسه توسعه کسب و کار رویش توانستند از مواد دور ریختنی در فرآیند کشتار دام، علوفه تهیه کنند.
به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر؛ محققان موسسه توسعه کسب و کار رویش توانستند از مواد دور ریختنی در فرآیند کشتار دام علوفه تهیه کنند. لازم به ذکر است این محصول که مزیت آن کاهش وابستگی به نهاده های وارداتی است در مقایسه با نهاده های معمول ضریب جذب بالاتری دارد و می تواند راه حلی در مورد آلودگی های زیست محیطی باشد.
 
ناصر فخاری مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر گفت: در کشور سالانه حدود ۱۵ میلیارد دلار مصرف نهاده داریم، که از این ۱۵ میلیارد دلار بیش از دو سوم آن را واردات تشکیل می‌دهد.  
دکتر
علیرضا یوزباشی مدیرعامل موسسه توسعه کسب و کار رویش گفت: سالانه ۸۰ هزار تن محتویات شکمبه دامی داریم که معظل زیست محیطی ایجاد می کند. تولید خوراکی که از بازیافت شکمبه گوسفندی بدست می آید یک نهاده دامی محسوب می‌شود و به جز گاو شیرده سایر احشام می توانند از آن استفاده کنند.
 
یوزباشی در ادامه افزود: یکی از خصوصیات سرمایه گذاری بر روی این محصول صرفه جویی ارزی است و راه حلی برای کمبود علوفه و رفع مشکلات زیست محیطی است. وی ادامه داد: به بیان دیگر به ازای هر یک کیلوگرم محتویات شکمبه دام نزدیک به ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرم خوراک فرآوری می شود.
۱۲ فروردین ۱۴۰۱ ۱۰:۱۶
برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم روی کلید زیر کلیک کنید.